Основните улични ремонти в Плевен напредват според направените разчети.  На ул.

...
Основните улични ремонти в Плевен напредват според направените разчети.  На ул.
Коментари Харесай

В Плевен напредват строителните дейности на улиците „Родопи” и „Бургас”

Основните улични поправки в Плевен напредват съгласно направените планове.

 На ул. „ Родопи ” е построен нов сектор с структура и бордюри. Извършва се реновиране на рамки и решетки на дъждоприемните шахти и се построява нова контейнерна площадка. Подменени са  бордюрите, след което ще се извърши  ремонт на тротоарите и в сектора ще бъде направено изцяло преасфалтиране. Нова асфалтова настилка  ще бъде положена при свързването с ул. „ Васил Друмев ” и ул. „ Даме Груев ”.

Ремонтните действия на ул. „ Бургас ” започнаха през м. октомври предходната година с създаване на стоманобетонови подпорни стени за подсилване на откосите и платното. На този стадий на улицата е построена нова пътна структура, бордюри и тротоари, положен е първият слой от асфалтовата настилка. Преди ремонта е осъществена замяна на водопровода и силови кабели от експлоатационните сдружения. Изграждат се нови контейнерни площадки и дъждоприемни шахти.

Тази седмица „ ВиК ” стартира замяна на водопровода по ул. „ Кара Колю ”. Успоредно служащи на „ Инжстрой ”извършват главен ремонт на улицата в сектора от ул. „ Българска авиация “ до бул. „ Георги Кочев “. Ще бъдат построени нова пътна структура, бордюри и тротоари, нови контейнерни площадки и дъждоприемни шахти. Ще бъдат обособени паркоместа и ще бъде положена нова асфалтова настилка.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР